Enkle & perfekte menyer

Enkle & perfekte menyer - Eyvind Hellstrøm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eyvind Hellstrøm
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Enkle & perfekte menyer.pdf
ISBN
5030950413573

BESKRIVELSE

I denne boken gir mesterkokken Eyvind Hellstrøm deg inspirasjon til å skape den perfekte menyen for enhver anledning. Her vil du finne et rikt utvalg av sammensatte menyer med lettfattelige trinn-for-trinn-forklaringer. I tillegg får du gode vinforslag til hver enkelt rett samt uunnværlige tips som vil løfte retten til nye kulinariske høyder. Denne boken får enhver hobbykokk til å fremstå som en chef. Eyvind Hellstrøm - Enkle & perfekte menyer er en frydefull opplevelse for sansene. Den er vakkert illustrert av lekre og utsøkte fargefotografier som vil gi deg vann i munnen. Boken er en herlig oppgradering av Eyvind Hellstrøms bestselger Enkelt og perfekt fra 2002, krydret med historier fra Gode adresser.

Boken er en herlig oppgradering av Eyvind Hellstrøms bestselger Enkelt og perfekt fra 2002, krydret med historier fra Gode adresser. En enkel middagsrett full av grønnsaker. For å spare tid kan du kutte opp grønnsakene kvelden før og ha dem i en lufttett pose eller boks i kjøleskapet.

... En rask, enkel og god middagsrett som passer perfekt fredag ettermiddag etter en lang uke.

RELATERTE BØKER