GeoGebra for lærere

GeoGebra for lærere - Henning Bueie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Bueie
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
GeoGebra for lærere.pdf
ISBN
3012638505403

BESKRIVELSE

GeoGebra er den mest utbredte dynamiske matematikkprogramvaren for pedagogisk bruk i skolen. Denne boka gir en lett forståelig innføring i GeoGebra for matematikklærere i ungdomsskolen og den videregående skolen. Programvaren blir grundig presentert i boka. Forfatteren gir mange eksempler på bruk av det induktive prinsippet i innlæring av begreper. Et eget kapittel handler om hvordan denne typen programvare kan brukes på eksamen. Til sist er det inkludert en separat oppgavedel som er tilpasset Kunnskapsløftet. Oppgavedelen kan brukes direkte på elever i ungdomsskolen. GeoGebra for lærere er godt illustrert og delt inn i mange små delkapitler, slik at temaene er lett tilgjengelige. De fleste delkapitlene har øvingsoppgaver direkte knyttet til det presenterte lærestoffet. - Bogen vil være et godt redskab især for de mange lærere som er uerfarne med brug af GeoGebra, både under forberedelse og i selve undervisningssituationen, når mange elever på en gang beder om konkret hjælp og vejledning. (Mette Andresen, Tangenten 1/2012) -

Se flere bøker fra Henning Bueie. Etter å ha holdt en del kur for lærere (og elever) i GeoGebra, så ser jeg at en del kan ha glede av en samling av tips og triks som jeg bruker i GeoGebra. Så hva er vel en bedre plass å dele disse enn her på bloggen? Har du andre nyttige tips, så del dem gjerne! Tips 1: Hurtigtaster GeoGebra er et dynamisk matematikkprogram for skolebruk som forener geometri, algebra og funksjonslære.

Kontaktperson for denne siden er: Realfagslærer Rolf Magne Aasen. Mobil: 480 43 513.

RELATERTE BØKER