Balanse i tarmen

Balanse i tarmen - Gavin Pritchard, Maya Gangadharan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gavin Pritchard, Maya Gangadharan
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Balanse i tarmen.pdf
ISBN
5720382365782

BESKRIVELSE

Et tarmsystem i ubalanse påvirker både kropp og sinn. Et sunt og riktig kosthold er avgjørende for balanse i tarmen, og for å forebygge og lindre både fysiske og psykiske helseplager. I denne boka får du:hjelp til å helbrede et tarmsystem i ubalansetips til å opprettholde en sunn tarmflora gjennom kostholdeten fem-trinns plan med forslag til alle ukens måltiderover 100 oppskrifter som kan tilpasses enhver diett: Paleo, kavkarbo, GAPS, LAVFODMAP, et glutenfritt kosthold.

Mandler, mørk sjokolade, ost, avokado og fet fisk er blant matvarene du gjerne kan spise mens du går på tarmkuren. Men ettersom de inneholder mange kalorier, risikerer du at vekttapet uteblir hvis du spiser for mye av det. Tarmen er viktig for helsen vår! Wenche har besøk av spesialist i indremedisin, Fedon Lindberg, som gir mange gode tips om hvordan vi kan bli venn med tarmen gjennom riktig mat.

I en sunn tarmflora er det 4 - 500 ulike bakterier som lever i økologisk likevekt. Forstyrres den økologiske balansen i tarm, forstyrres næringsopptaket. Kurs: Naturlig slank med tarm i balanse! Basert på Fedons bøker! Sammenhengen mellom vektøkning og den underliggende ubalansen av bakterier i tarmen, som vi gjerne kaller «tarmfaktor», er en viktig og oversett årsak til vektøkning. Syre-base balanse-nøklen til sunnhet ...

RELATERTE BØKER