Barselstrikk

Barselstrikk - Mette Hvitved | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Hvitved
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Barselstrikk.pdf
ISBN
8911189003709

BESKRIVELSE

Å strikke til en liten baby er en kjærlighetserklæring.Barselstrikk inneholder 18 nybegynnervennlige strikkeoppskrifter, som alle kan greie. Oppskriftene er skrevet uten bruk av forkortelser og uten alt for avanserte teknikker, og flere av oppskriftene har dessuten bildeguide, så det blir lettere å forstå fremgangsmåten. Utover oppskriftene inneholder boken også gode råd til hjemmestrikkede barselgaver og gode råd til nye strikkere - samt et avsnitt om valg av garn og materialer til oppskriftene. Alle bokens oppskrifter er unisex og kan dermed brukes av både gutter og jenter. Oppskriftene kommer i str. 0 mdr. - 24 mdr, men flere av dem går helt ned i str. prematur. Boken inneholder alt fra cardigans og gensere til drakter og små vintersett. Dessuten er det oppskrifter på tilbehør som smokkesnor og et lekkert teppe, som har en like vakker bakside som forside.

Oppskriftene er uten forkortelser og avanserte teknikker, og flere av dem har bildeguider, slik at arbeidsgangen skal være lett å forstå. Detaljert informasjon. Detaljert tittel: Barselstrikk, nybegynnervennlig strikk fra 0-2 år, Mette Hvitved ; oversatt fra dansk av Ann Helen Brendehaug Originaltittel: Barselsstrik Medarbeidere: Strikkeglede til folket! Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje.

Udover opskrifterne indeholder bogen også gode ... BARSELSTRIKK. Written by Victoria Eileen 06/03/2019 Denne familien har hatt noen tøffe dager da fem av seks familiemedlemmer har hatt omgangssyke.

RELATERTE BØKER