Notater om sykepleie

Notater om sykepleie - Florence Nightingale | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Florence Nightingale
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Notater om sykepleie.pdf
ISBN
7580868869566

BESKRIVELSE

Florence Nightingale presenterer her sine prinsipper for pleie av syke og skadede mennesker. Nyutgivelsen er redigert av filologen Victor Skretkowics, som har utstyrt teksten med forklarende anmerkninger. I tillegg har han skrevet en historisk introduksjon, basert på publisert og upublisert materiale fra 1859 og frem til Nightingales siste tilføyelser i 1875. Dette gir en enestående innsikt i tilblivelsen og utviklingen av klassikeren framfor noen annen innen sykepleiefaget. Boka retter seg primært mot sykepleiestudenter og profesjonsfeltet, men er også aktuell for alle kategorier helsearbeidere. Oversatt til norsk av Sidsel Mellbye.

I tillegg er det ti sider med latinske navn på medikamenter, og om behandling av sterilt utstyr. Disse sidene har en helt annen form enn forelesningsnotatene. Sykdomslære Notater-2.

Notatboken fra 1906 inneholder 30 sider med notater fra oversøstres timer. I tillegg er det ti sider med latinske navn på medikamenter, og om behandling av sterilt utstyr.

RELATERTE BØKER