Organisasjoner som begeistrer

Organisasjoner som begeistrer - Bjørn Hauger, Thomas Gedde Højland, Henrik Kongsbak | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Hauger, Thomas Gedde Højland, Henrik Kongsbak
DIMENSJON
6,60 MB
FILNAVN
Organisasjoner som begeistrer.pdf
ISBN
2156945614932

BESKRIVELSE

Hvordan leder man utviklingsarbeid som får bedrifter og virksomheter som allerede er gode til å bli fremragende? Boken gir en grundig innføring i metoden Appreciative Inquiry (AI). Målet med Appreciative Inquiry er å oppdage organisasjonens største muligheter og få realisert disse mulighetene. I boken presenteres den nyeste forskningen innenfor positiv psykologi, beskriver fasene og stegene i en AI-ledet prosess, hvordan man snur defensiv tenkning til offensiv tenkning, hvordan man går fram for å forske på beste praksis og legge til rette for innovasjon.

Stikkord:organisasjonsutvikling. Relaterte innlegg.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Pocket ; Antall sider: 238 ... Undersøkelser viser at organisasjoner som er friske og kraftfulle er kjennetegnet ved en rekke forhold, som dreier seg om den enkelte medarbeider, ledelse, ...

RELATERTE BØKER