Stor kokebok for større og mindre husholdninger

Stor kokebok for større og mindre husholdninger - Henriette Schønberg Erken | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henriette Schønberg Erken
DIMENSJON
8,21 MB
FILNAVN
Stor kokebok for større og mindre husholdninger.pdf
ISBN
4721516616111

BESKRIVELSE

800 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er tidenes kokebok. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, menyer anretning, riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

392 sider + plansjer i farger. Rikt illustrert utenom.

Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, menyer anretning, riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. Kjøp Stor kokebok for større og mindre husholdninger fra Bokklubber En klassiker blant kokebøker som har vært en skattkiste for generasjoner av matglade nordmenn. Denne utgaven er et uforandret opptrykk av 'Stor kokebok' slik den forelå i 1951, med nytt og lekkert omslag. 5208106 Stor kokebok for større og mindre husholdninger Stor kokebok for større og mindre husholdninger alle kokkers bibel og et klenodium for alle med sans for kokebøker.

RELATERTE BØKER