ADHD; ustoppelig energi

ADHD; ustoppelig energi - Magnus Jackson Krogh | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Jackson Krogh
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
ADHD; ustoppelig energi.pdf
ISBN
8342651349403

BESKRIVELSE

I Norge antas det at mellom tre og fem prosent av norske skolebarn under 19 år har ADHD. Denne diagnosen har mange myter og tabuer knyttet til seg, og forbindes oftest med atferdsproblemer, lærevansker og hyperaktivitet. Magnus Jackson Krogh fikk diagnosen allerede da han som lite barn var høyt og lavt hjemme i Kjøllefjord i Finnmark. I dag er han er skuespiller, forfatter, foredragsholder og danser og sier dette om seg selv: På papiret skal jeg egentlig være udugelig til det meste: rotete, uorganisert og distré. Men jeg ser på den på litt andre måter. Min styrke og min inspirasjon kommer fra denne diagnosen! Den er min beste venn og min verste fiende. Magnus reiser rundt i hele Norge og holder foredrag om det å leve med ADHD. Men tro ikke at fokuset er på alt som er vanskelig! Magnus vil inspirere og motivere alle med diagnosen til å finne det de er gode på - og nå drømmene sine. Han vil knuse myter og utfordre fordommer. Boken er en blanding av biografi og selvhjelpsbok - basert på Magnus' egne erfaringer, men også de mange innspillene han har fått på mail, bloggen sin og i forbindelse med foredrag. Målgruppen er barn og unge i alderen 9-18 år. Boken er skrevet i et enkelt språk som gjør at selv de med lesevansker skal klare å lese - og ha glede av boken. Også de mange pårørende til unge med ADHD vil kunne ha stor nytte av boken.

Hell bensin og propan, parafin og olje oppi det bålet, så har du en anelse på ADHD. Du kan være så sliten det bare går an å bli, likevel får du aldri slått av motoren, og det finnes ingen naturlig dimmer-switsj.

oktober 2014 Les mer … Barn med ADHD i barnehagen Utskrift E-post Detaljer Opprettet 18. oktober 2014 Les mer … Kan de ikke bare ta seg sammen ... ADHD: ustoppelig energi! Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: 616.85 K; Klassifikasjon: 616.8589; Emne: Krogh, Magnus Jackson; ADHD; År: 2015; Noter: Magnus Jackson Krogh fikk diagnosen ADHD allerede da han som lite barn var høyt og lavt hjemme i Kjøllefjord i Finnmark.

RELATERTE BØKER