Kjøregleder

Kjøregleder - Hans Erik Næss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Erik Næss
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Kjøregleder.pdf
ISBN
6917711463315

BESKRIVELSE

For bilturister finnes det utallige kåringer av verdens beste, mest sceniske, og ikke minst farligste veier å velge mellom. Men hvor skal man dra? Og hvorfor? Denne boka er gir deg de mest spektakulære kjøreturene i Europa. Fra å være ingeniørbragder og politiske høyrisikoprosjekter, har disse veiene blitt kulturarv - de er med på å forklare hvorfor Europa ser ut som det gjør.

Pris kr 299. Bla i boka. Kjøp 'Kjøregleder, bilturer i Europa' av Hans Erik Næss fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Fleksibind | 9788202583712 Kjærleiken til bilreiser resulterte etter kvart i boka «Kjøregleder - Bilturar i Europa» (Cappelen Damm 2018), der Næss oppmodar lesarane til å sjå på bilreisene som meir enn berre transport. MILSLUKER: Forfatter Hans Erik Næss har vært bilfrelst siden barndommen, da familien tok hyppige kjøreturer for å besøke slektninger i Danmark. Kjøp Kjøregleder.

RELATERTE BØKER