Ut på tur

Ut på tur - Kristian Finborud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Finborud
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Ut på tur.pdf
ISBN
4831796821929

BESKRIVELSE

Ut på tur - aldri sur? Den anerkjente kunstneren Kristian Finborud har tidligere tatt nordmenns skivaner og strandvaner på kornet. Nå retter han sitt avslørende blikk mot fjellet og nordmenns fjellvaner. Den norske Turistforening - DnT - har aldri vært mer i vinden, både som hytteformidler, som sjekkested og som barneoppdrager. Finborud ser med både kjærlig og ironisk blikk på fjellfolkets oppturer og nedturer, bokstavelig talt. Denne boken er for alle som elsker fjellet og for alle som en gang i blandt hater fjellet, for dem som bestiger topper med et smil og for dem som lykkelig nyter den norske naturen fra godstolen. Som i Det norske skieventyret (2008) og Norske sommerminner (2010) er gjenkjennelsesfaktoren høy og latteren sitter løst. Med Ut på tur kan vi humre oss gjennom våre egne turopplevelser, mens Finboruds treffende illustrasjoner minner oss på akkurat slik det var.

Artikkelen inneholder annonselenker. Ut På Tur - Modum & Sigdal - Furumo Idrettspark, 3360 Geithus, Buskerud, Norway - Vurderingen 4.3 basert på 16 anmeldelser "Jeg er stolt. Av å si at... Tursangen - Ut på tur, aldri sur - tekst "Tursangen - Ut på tur, aldri sur" er den perfekte sang når man skal ut på tur.

Å gå til Salsås gir deg en tur med mange muligheter for fine naturopplevelser og flere andre aktiviteter. - Stiene starter som regel fra gode parkeringsplasser, forteller Tor-Arne Paulsen.

RELATERTE BØKER