Barndom

Barndom lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Barndom.pdf
ISBN
3054415237166

BESKRIVELSE

Kjenner du smaken av danskesuppe og krisekrem? Husker du lukten av B-såpe? Eller av våte fiskeskinnsko? Har du pyntet deg med hårsløyfe eller matrosdress? Eller brukt livstykke for å holde strømpene på plass? Sier sommeren 1947 deg noe spesielt? Hva med ulvunge og meis? Har du lest Magne under lyset fra en Petromax? Da er du ganske sikkert et barn av 40-årene. Denne boken er et visuelt og mentalt dykk i barndom på 40-tallet. Den er full av beskrivelser og bilder av blant annet hjemmemiljøet, skolen, maten, fritiden, krigsårene og kulturinntrykkene som danner 40-tallsbarnas kollektive hukommelse.

Oversettelser av barndom. barndom synonymer, barndom antonymer.

Sanselig i sin presise tilstedeværelse, enkelt utformet, med en rolig, avstemt rytme. Selv om Barndom tilsynelatende er mindre aktuell og «viktig» enn andre Olin-filmer, synes jeg den er hennes beste på lenge. Finn synonymer til barndom og andre relaterte ord.

RELATERTE BØKER