Forebyggende og helsefremmende arbeid

Forebyggende og helsefremmende arbeid - Olav Garsjø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Garsjø
DIMENSJON
6,25 MB
FILNAVN
Forebyggende og helsefremmende arbeid.pdf
ISBN
5782047699648

BESKRIVELSE

Denne boka berører vesentlige spørsmål innen forebyggende arbeid, helsefremmende arbeid og folkehelsearbeid. Hva menes med forebyggende arbeid, helsefremmende arbeid og folkehelsearbeid? Og hvorfor bør vi satse på dette? Hva er de store utfordringene og dilemmaene i forebyggende og helsefremmende arbeid? Hvordan kan vi lykkes bedre i forebyggende og helsefremmende arbeid? Forebyggende og helsefremmende arbeid utløser og berører en rekke kontroversielle spørsmål om blant annet individets frihet versus fellesskapets interesser eller hvor langt myndighetene kan gå for at folk skal velge en helsefremmende adferd.Denne boka tar for seg forebyggende og helsefremmende arbeid ut fra et samfunnsfaglig perspektiv og ser på hvordan vi kan lykkes bedre i dette arbeidet. Målet er å utvide forståelsen av hva forebyggende og helsefremmende arbeid er, og å synliggjøre åpenbare dilemmaer og utfordringer.

Han arbeider nå som spesialkonsulent ved kompetansesenteret, Nordlandsklinikken, og leder seksjonen for forebyggende arbeid. Denne forskrift trer i kraft 1. november 2018.

8.3 Helsefremmende faktorer og tiltak Forskningen peker på at effektene av helsefremmende arbeidsintervensjoner har vært vanskelig å Nasjonal faglig retningslinje - Helsestasjons- og skolehelsetjenesten Abonnér. Kontakt oss.

RELATERTE BØKER