Skal vi være venner?

Skal vi være venner? - Käte From, Rikke Mølbak | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Käte From, Rikke Mølbak
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Skal vi være venner?.pdf
ISBN
2448274141445

BESKRIVELSE

Sara og Rune har vanskelig for å få nye venner og lekekamerater. Og å holde på dem de allerede har! Det kan faktisk være ganske vanskelig, alt det med venner. Det er ikke lett å finne ut hvordan man skal gjøre. Eller å finne på hva man kan si hvis det er en man gjerne vil leke med. Det har du kanskje opplevd selv? Kanskje har du opplevd at leken blir ødelagt? Eller at de andre hele tiden vil bestemme? I denne boken er det åtte historier om SARA og RUNE. Når du leser historiene, kan det hende du får noen gode ideer til hvordan du kan bli en god venn. I bokens siste del er det et kapittel til de voksne som gjerne vil hjelpe barn som har vanskelig for å få venner. Dette gjelder både barnets nære voksne og alle som arbeider med barn og inkludering.

Vi kan leke sammen, du og jeg. Kom og rekk meg hånden, Så går vi sammen på vår vei.

Newton ... Kjøp 'Skal vi være venner?, Sara og Rune lærer om sosial kompetanse, Sara og Rune lærer om sociale kompetencer' av Käte From fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205475489 Det kan også være nyttig å snakke med familie og venner, eller en annen voksen person du føler deg trygg på og har tillit til.

RELATERTE BØKER