Skreddersydde samtaler

Skreddersydde samtaler - Pål Gulbrandsen, Arnstein Finset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Gulbrandsen, Arnstein Finset
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Skreddersydde samtaler.pdf
ISBN
4593699667299

BESKRIVELSE

Legens kommunikasjon med pasienter er et tema som engasjerer, mye fordi mange har blandede erfaringer med dette. Dagens pasienter har også helt andre forventninger til hvordan de møtes og behandles enn for 40-50 år siden. Lovverket er endret i tråd med dette: I dag skal pasienter være godt informert, og de skal tas med på råd i beslutninger om diagnostikk og behandling. De siste tjue årene har brakt mye ny kunnskap om lege-pasient-kommunikasjon. Fordi slik kommunikasjon dreier seg om et knippe av ferdigheter som må trenes systematisk og regelmessig, er vi kommet til at leger og medisinstudenter egentlig ikke trenger en tradisjonell, teoritung bok. Vi har derfor laget en håndbok med mange korte tekster, rikelig krydret med eksempler og bygget over en oversiktlig lest. Boka kan første gang gjerne leses fra perm til perm, men vi anbefaler at leseren deretter plukker ut ferdigheter og trener på dem enkeltvis.

Kategori: traumebehandling, krisearbeid og psykoterapi. Skreddersydde samtaler - En veileder i medisinsk kommunikasjon av ... Kjøp Skreddersydde samtaler fra Norske serier Håndbok om medisinsk kommunikasjon.

Er det et tiltak dere ønsker fantes eller dere har spesielle behov, ... Grupper/individuelle samtaler for barn som har levd med vold i familien.

RELATERTE BØKER