Veien til førerkortet; snøscooter

Veien til førerkortet; snøscooter - Anne Kristin B. Tollefsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kristin B. Tollefsen
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; snøscooter.pdf
ISBN
9473930081804

BESKRIVELSE

I serien Veien til førerkortet snøscooter klasse S tilbyr vi en spørsmålsbok med fasit hvor eleven kan teste seg selv før teoriprøven. 155 varierte spørsmål gir eleven trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner han/hun vil støte på i praksis og ikke minst som snøscooterfører. Anbefales sammen med læreboka.

Den legger stor vekt på at du skal ha riktig framdrift i opplæringen slik at du får et godt utbytte av undervisningen på hvert trinn. Du lærer blant annet om førerens ansvar og plikter, klær og utstyr, kjøreteknikk og -atferd, i tillegg til bruk av kart og kompass og GPS. Har med utdrag fra relevant regelverk.

Heftet Bokmål Veien til førerkortet Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery .

RELATERTE BØKER