Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter

Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter - Gunnar Germundson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Germundson
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter.pdf
ISBN
9085705022567

BESKRIVELSE

FIRE KONGER OG EN NABO. Fire tilårskomne menn samles over nok et slag poker - en ukentlige flukt fra ensomheten ledsaget av et betydelig inntak av rusmidler. At døden puster dem i nakken, er noe de nødig bringer på bane, men da en av dem legges inn på Blåbæråsen, rykker livets harde realiteter brått nærmere. Bedre blir det ikke av at døden selv, forkledd som nabo, tilbyr neste-mann jobb som barnevakt for et barn han ikke får se. DESPERATE NORWEGIANS. Reporter Cornmo Hansen i Radio Norge, Seattle, USA er i Norge for å lage portretter av nordmenn i nød. Cornmo finner Tørdis Triungstuen, en oppegående syvogåttiåring hvis hjem tre ganger er blitt forsøkt ekspropriert av staten. Nå har hun fått nok. BOLSEN BANKERS. En mann trekker en strek i sanden og sperrer veien, en mann på desperat jakt etter Gud nektes gjennomgang. Hva skjer?

... • Invitasjoner til strikkekvelder og andre arrangementer • Unike medlemskupp med opptil 80 % rabatt. Kjøp bøker av Gunnar Germundson.

Legg i ønskeliste. Radiopiratene (Innbundet) av forfatter Gunnar Germundson. Barnebøker.

RELATERTE BØKER