Flytterester

Flytterester - Cecilie Løveid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Løveid
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Flytterester.pdf
ISBN
4272059023055

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen 2012Cecilie Løveid har flyttet fra København og tilbake til sin barndoms by Bergen. Flyttingen gjorde så sterkt inntrykk på forfatteren at hun skrev en diktsamling om det, om flyttemenn, møbler på fortauet, omveier, tapeter og de familiære aspektene ved flyttingen, samt om en del andre flytterester. Diktene er maleriske, morsomme, samfunnskritiske og lærde - og fulle av overraskelser.

Kjøp boken Flytterester av Cecilie Løveid (ISBN 9788205430747) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Flyttingen gjorde så sterkt inntrykk på forfatteren at hun skrev en diktsamling om det, om flyttemenn, møbler på fortauet, omveier, tapeter og de familiære aspektene ved flyttingen, samt om en del andre flytterester. Flytterester (Lyrikk, Kolon, 2012) Skuespill 2. Visning, Østerrike og Balansedame (Dramatikk, Kolon, 2011) Svartere bunader (Lyrikk, Kolon, 2010) Nye ritualer (Lyrikk, Kolon, 2008) Befri vårt daglige liv.

RELATERTE BØKER