Man spøker ikke med kjærligheten

Man spøker ikke med kjærligheten - Alfred de Musset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alfred de Musset
DIMENSJON
4,84 MB
FILNAVN
Man spøker ikke med kjærligheten.pdf
ISBN
4608443550572

BESKRIVELSE

Man spøker ikke med kjærligheten er en elegant komedie om kjærlighetens forviklinger. Den foreligger nå for første gang i en uavkortet oversettelse til norsk. Forfatteren Alfred de Musset (1810-57), særlig kjent for sin lyrikk og sine komedier, hører til de betydeligste forfatterne innen fransk romantikk.

I ekte kjærlighet ønsker man at det andre mennesket skal ha det godt. I romantisk kjærlighet ønsker man det andre mennesket.

fortalte komikeren at en travel timeplan ikke var noen unnskyldning for å sette kjærligheten på vent. - Det er ikke lov til å se at man ikke har tid til kjæreste. Det kan man ikke med en P.

RELATERTE BØKER