Varulven

Varulven - Aksel Sandemose | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aksel Sandemose
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Varulven.pdf
ISBN
4287583695964

BESKRIVELSE

Boka er en roman om kjærlighet, sjalusi og Erling Viks jakt på de mørke sidene i seg selv. I forgrunnen står ei trekanthistorie mellom tre voksne mennesker: Erling Vik, Felicia og Jan Venhaug. Erling og Felicia kom bort fra hverandre, men møttes igjen som flyktninger i Sverige. Felicia gifter seg med Jan, men forholdet til Erling fortsetter helt til Felicia gåtefullt forsvinner.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... «Varulven» sitter i fengsel for 22 drap. Men de nye tilståelsene hans er mye verre «VARULVEN»: Mikhail Popkov viser politiet hvor han har gjemt flere av sine ofre. Vanylven kommune ligg lengst sørvest på Sunnmøre, i Møre og Romsdal fylke. Varulven hadde alt drept to barn, og ingen visste når den ville slå til igjen.

I slutten av mars så en forbipasserende kvinne hunden, og laget et innlegg på Facebook, der ba hun om hjelp. Kjøp 'Varulven' av Aksel Sandemose fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788203187780 "Varulven" ble første gang utgitt i 1958.

RELATERTE BØKER