Drabant

Drabant - Øyvind Holen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Holen
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Drabant.pdf
ISBN
4941928524057

BESKRIVELSE

Året er 1994. Oslo kommune ruster opp kampen mot graffitimiljøet. Det trues med store bøter og fengsel. For 16 år gamle Fredrik er taggingen, under navnet «Deks», det eneste lyspunktet mellom alle timene han kaster bort på skolen, senteret eller hjemme i blokkleiligheten. Da Fredrik blir kjent med den eldre maleren «Senc», alias Victor, begynner plutselig store ting å skje. Victor drømmer om å gjøre en «piece» som vil bli beundret for all ettertid, og snart vikles Fredrik inn i et trekantdrama der spraybokser, dop og Victors kjæreste, Camilla, er ingrediensene. Drabant er en steinhard tegneserie om å vokse opp i Oslos utkant. Og om å kjempe for å være synlig i en usynlig drabantby.

Aksjonærer. Drabant 33, årg. 1980, fod 33, skrogmateriale glasfiber, bredde 3.12, dybde 1.8, Kg 5500, LWL 10.01, motor Andet mærke, hk 20, Diesel, hjemhavn Marina Minde, Drabant 33 her er mulighed for at få en fantastisk velsejlende familievenlig båd der sejler perfekt i alt slags vejr, det er en båd der passet og plejet, dog er er det et dødsbo der har stået i hal i et stykke tid og derfor er ... Definisjon av drabant i Online Dictionary.

Finn fram danseskoa! Rokusho er ute med singelen «Calling Your Name» til stor glede for alle som liker fengende deep house. https://orcd.co/calling.

RELATERTE BØKER