Juletre

Juletre - Alf Prøysen, Mikkjel Fønhus, Elias Blix, Halldis Moren Vesaas, Halvor J. Sandsdalen, Jan-Magnus Bruheim, Ragnvald Vaage, Åsta Holth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen, Mikkjel Fønhus, Elias Blix, Halldis Moren Vesaas, Halvor J. Sandsdalen, Jan-Magnus Bruheim, Ragnvald Vaage, Åsta Holth
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
Juletre.pdf
ISBN
5849244593648

BESKRIVELSE

Det litterære julehefte Juletre er ei gåve til alle som gledde seg over forteljingane i Juletre på femti-, seksti- og syttitalet. Mange har i fleire år bede Norsk Barneblad om å gje ut noko av dette på nytt. I Juletre 2019 kan du lese noveller av forfattarar som Ragnvald Vaage, Halvor J. Sandsdalen, Halldis Moren Vesaas, Mikkjel Fønhus, Alf Prøysen og Åsta Holth, for å nemne nokre. Juletre 2019 er rikt illustrert med fargesterke og fine teikningar av Jens R. Nilssen, Solveig Muren Sanden og andre. Alt har vore på trykk i eldre utgåver av Juletre. Du får morosame gjensyn med gamle Smørbukk-episodar og det er mykje moro i gamle jule-leikar. Og du kan nyte synet av nokre av dei flotte framsidene Juletre har hatt gjennom sitt lange liv. Vi har plukka fram mange godbitar og håper at dette får fram minner, latter og glede. Og ikkje minst julestemning for store og små.

Kjøp på nett og i butikk. Se utvalget av kunstig juletre & juletrefot her>> Norsk Juletreservice AS er eit produsenteigd salselskap som sel juletre til grossistar, kjeder og torghandlarar.

Juletre med innebygd belysning, 250 cm Eksklusivt juletre med ferdigmontert belysning. Fint grantre med mange tette gre....

RELATERTE BØKER