Vær på vakt

Vær på vakt - Harlan Coben | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
8,49 MB
FILNAVN
Vær på vakt.pdf
ISBN
5540428488497

BESKRIVELSE

Du tror du kjenner sannheten. Sannheten er at du ikke vet noen ting. Maya Burkett var militærpilot i Midtøsten inntil et oppdrag gikk veldig galt. Hjemme fra krigen fortsetter tragediene å ramme henne. For to uker siden ble mannen hennes skutt og drept rett for øynene hennes, og fire måneder tidligere mistet hun søsteren sin under tragiske omstendigheter.Maya prøver å finne ut av sin nye tilværelse som alenemor for to år gamle Lily, og setter opp en digital fotoramme med skjult kamera for å kunne holde et øye med barnevakten og datteren mens hun er på jobb. En morgen hun sjekker kameraet, kommer en mann til syne på skjermen. Ektemannen Joe ser inn i kameraet og smiler.En ny frittstående bestselger fra spenningsmesteren Harlan Coben.

For to uker siden ble mannen til Maya Burkett skutt rett for øynene hennes. Sammen har de to år gamle Lily.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Svensk politi etter brann i planlagt asylmottak: Vær på vakt. En ny bolig som var planlagt til flykninger, brant ned i Sverige i natt.

RELATERTE BØKER