De fire løgnerne

De fire løgnerne - Ruth Ware | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Ware
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
De fire løgnerne.pdf
ISBN
6830113629212

BESKRIVELSE

De lovet å være ærlige mot hverandre, men en av dem lyver. Tekstmeldingen kommer midt på natten. Det er bare tre små ord: Jeg trenger dere. Selv om nummeret er ukjent, skjønner Isa Wilde med en gang hvem det er fra. Neste morgen står hun opp, pakker, og drar til landsbyen Salten. Tilbake på stedet der hun gikk på kostskole sammen med Kate, Fatima og Thea, strømmer minnene på for Isa. De fire jentene holdt sammen som erteris og pleide å leke en lek de kalte jugeleken. Nå, etter 17 år med løgner og hemmeligheter, har noe grusomt blitt funnet på stranden. Noe som tvinger de fire kvinnene til å møtes og konfrontere fortiden. Det er på tide å samkjøre sine historier.

Isa dropper alt, tar med seg sin lille datter og drar straks til Salten. Kjøp De fire løgnerne fra Bokklubber De lovet å være ærlige mot hverandre, men en av dem lyver. Tekstmeldingen kommer midt på natten.

Forfatter: Ruth Ware Oversetter: Hilde Stubhaug Utgivelsesår: 2018 384 sider 1. ... De fire løgnerne er hennes tredje bok.

RELATERTE BØKER