Den falne engel

Den falne engel - Daniel Silva | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Silva
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Den falne engel.pdf
ISBN
5174594875996

BESKRIVELSE

Gabriel Allon er i ferd med å restaurere et av Caravaggios største mesterverk for Vatikanet når han blir bedt om heller med største diskresjon å etterforske mordet på en ung, kvinnelig kunsthistoriker. Her er alle ingredienser en fan av Dan Browns bøker kan ønske seg; romantikk, spenning og så overbevisende og godt fortalt at leseren får inntrykk av å få oppleve innsiden av Vatikanet og israelsk etterretningsvesen.

Men det varer ikke lenge før det dessuten blir bruk for andre av Allons evner.DANIEL SILVA (født 1960) har tidligere vært utenrikskorrespondent og er en belest og bereist ... Kjøp Den falne engel fra Norske serier Konservatoren og etterretningsagenten Gabriel Allon har søkt tilflukt i Vatikanet etter med nød og neppe å ha overlevd sitt siste oppdrag. Her har han fått æren av å restaurere et av Caravaggios største mesterverk. Falne engler AVLYST: Supermodellen Shanina Shaik, nummer to fra venstre, avslørte denne uka at de neppe bli noe av det årlige moteshowet til undertøysmerket Victoria's Secret.

Her har han fått æren av å restaurere et av Caravaggios største mesterverk. Men det varer ikke lenge før det dessuten blir bruk for andre av Allons evner.DANIEL SILVA (født 1960) har tidligere vært utenrikskorrespondent og er en belest og bereist ... Kjøp Den falne engel fra Norske serier Konservatoren og etterretningsagenten Gabriel Allon har søkt tilflukt i Vatikanet etter med nød og neppe å ha overlevd sitt siste oppdrag.

RELATERTE BØKER