Hanekamp

Hanekamp - Pia Pedersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Pedersen
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Hanekamp.pdf
ISBN
2425064584371

BESKRIVELSE

Selv om Lars har gitt opp håpet om Margrethe, kan han ikke utstå Engebret. «Hva er det du trur du holder på med?» freste Engebret og dyttet til Lars. Lars tok tak i skjorten hans og så ham hardt inn i øynene. «Je trur itte je holder på med noe som helst.» «Du har itte noe med å klemme jinta mi!» «Det så da itte ut som hu hadde noe særlig lyst tel å klemme deg!»

I kveld er det duket for en hanekamp i kveldens «Idol»-finalen, men de to deltakerne kjenner ikke på presset. Politiet beskriver at de rykket ut til en «hanekamp» i sentrum av Hammerfest i 04-tiden i natt. Der sto to berusa, unge menn og kranglet om ei dame de begge ønsket å ta med seg hjem.

Kamphanar er særskilde hønsetypar som liknar meir på ville jungelhøns enn mange andre tamhøns.. Historie.

RELATERTE BØKER