Verdens beste burgere

Verdens beste burgere Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Verdens beste burgere.pdf
ISBN
2620654147511

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder burgervariantene du ikke viste om fra før. Med over 100 oppskrifter kan du utifra denne boken imponere venner og familie med alt fra nye varianter av den tradisjonelle cheesburgeren til friske, overraskende kreasjoner som avokadoburger og lakseburger. Boken er inndelt i fire kapitler -.de klassiske burgerne, gourmetburgere, verdensburgere (eller etnoburgere) samt tilbehør -.og har bilde av samtlige retter fotografier. Egne sider med kokketips gjør boka enkel og grei i bruk.

Vi bruker en perfekt blanding av rene muskler og ikke sorteringskjøtt, sier Espen Schøning Lie, leder av MENY-lauget. - Når vi grovkverner vår blanding av bog, brisket og høyrygg gir dette den optimale fettprosenten, som igjen bidrar med god saftighet og masse smak. Klassisk burger med verdens beste dressing.

Vi har i tillegg omtalt hvem som har kåret de forskjellige burgerne til verdens beste. Patty & Bun, London, Storbritannia.

RELATERTE BØKER