Byggesaken

Byggesaken - Kåre Bua, Anders Digernes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Bua, Anders Digernes
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Byggesaken.pdf
ISBN
8061342831411

BESKRIVELSE

Byggesaken er skrevet etter den nyeste læreplanen i faglig ledelse for mesterprøven. Boka dekker fellesmodulene byggfag og brukes i tillegg på fagskolene. Boka omhandler en rekke lover, forskrifter, veiledninger og standarder som regulerer virksomheten i byggebransjen. Videre gir den kunnskap om hvordan en starter opp og driver en liten byggebedrift. Opplæringen i bransjen og spesielt fagopplæringen blir også omtalt. Videre blir helse, miljø og sikkerhet (HMS) og kvalitetssikring (KS) behandlet. Sist, men ikke minst blir byggesaken i alle dens faser og aktiviteter omtalt.Stoffet er presentert på en praktisk og oversiktlig måte. Vi har også tatt med eksempler der vi synes det er passende.

Opplysningsplikt. Kommunen kan kreve de opplysninger som er nødvendige for tilsyn.

Som hovedregel er behandlingsfristen 3 uker for tiltak som er i tråd med regelverket, 12 uker for mer omfattende saker og mer enn 12 uker for saker med dispensasjon. § 1-3. Opplysningsplikt.

RELATERTE BØKER