Død manns tango

Død manns tango - Geir Tangen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Tangen
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
Død manns tango.pdf
ISBN
6846008606398

BESKRIVELSE

Ny halsbrekkende krim fra Geir Tangen. Journalist Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll befinner seg i sine livs verste mareritt. Den stille vestlandsbyen Haugesund rives opp fra sensommerdvalen av en rekke grusomme dødsfall. Noen har ønsket å se disse menneskene lide, mennesker som en gang delte en ungdom sammen. Samtidig føler Lotte at morderen også nærmer seg henne. På samme tid må Viljar og Lotte ta et helt umulig valg: Innrømme at de sto bak drapet på nynazisten Geirmund Bakken samme vår, eller la en hjemvendt fremmedkriger ta straffen for det de selv har gjort.

Her er min konklusjon Eg stoler ikkje lenger på mitt instinkt. Så farvel, farvel ønsk meg lykke og hell Tenn lys for meg i kveld.

Samtidig står det respekt av avgjørelsen om å stoppe her, siden så mange lesere roper om mer. Uansett er jeg sikker på at det kommer flere utspekulerte drap fra denne pennen i årene framover. Kjøp 'Død manns tango, kriminalroman' av Geir Tangen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER