Flyktige øyeblikk

Flyktige øyeblikk - Aleksander Myklebust | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aleksander Myklebust
DIMENSJON
5,33 MB
FILNAVN
Flyktige øyeblikk.pdf
ISBN
7053093456753

BESKRIVELSE

Visste du at svarte fjær tåler mer enn hvite fjær, at lomvien kan dykke ned til 100 meters dyp, eller at en vandrefalk kan se en ti centimeter stor spurv på 1500 meters hold - mens den stuper? Ved hjelp av prisvinnende bilder fra fuglenes liv og korte, innsiktsfulle tekster, formidler forfatteren kunnskap om fuglenes liv på en lettfattelig og underholdende måte. Dette er boken både for deg som vet, og deg som vil vite mer. Om du ikke er fascinert av fugler før du åpner boken, er det store sjanser for at du vil bli det etter å ha lest den.

For hver dag får du også et skriftsted fra bibelen. Vi tror at kombinasjonen av flotte bilder og Bibelens tekster vil gjøre denne kalenderen til en hyggelig opplevelse hver dag i 2015. Finn synonymer til flyktig og andre relaterte ord.

Objektiver for gatefotografering gjør det mulig å fange øyeblikk i byen. De har den riktige balansen mellom størrelse og ytelse, så de kan være med hele tiden, og den store blenderåpningen betyr at de har høy ytelse under forhold med svakt lys. Fang opp flyktige øyeblikk i tide med et kamera som reagerer lynraskt, fokuserer og tar bilder med opptil 14 bilder/sek.

RELATERTE BØKER