Menn i min situasjon

Menn i min situasjon - Per Petterson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Petterson
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Menn i min situasjon.pdf
ISBN
2132590800173

BESKRIVELSE

KÅRET TIL EN AV ÅRETS BESTE BØKER I AFTENPOSTEN, KLASSEKAMPEN, DAGBLADET, DAGSAVISEN, STAVANGER AFTENBLAD OG VÅRT LANDFor Arvid Jansen er livet blitt et spørsmål om faste holdepunkter. Han oppsøker gamle slagmarker rundt i byen, drikker seg full, treffer damer og blir med dem hjem, eller kjører rundt i Mazdaen, hvor han også tilbringer nettene når senga blir et umulig sted. Det er ett år siden Turid tok med seg de tre jentene og dro. En tidlig morgen ringer hun fra den nedlagte jernbanestasjonen på Bjørkelangen. Arvid plukker henne opp og kjører henne hjem til Skjetten. Men for en gangs skyld nekter han å gi henne det hun ber om. For i rekkehuset hun har flyttet til, finner han ingenting av deres felles liv, der er han fullstendig utradert, han eksisterer ikke lenger. Vigdis, eldstedatteren, ser hva slags mann han egentlig er, tror Arvid, og dermed må hun ta avstand fra ham. Men samtidig er kanskje hun den som trenger ham mest. "Menn i min situasjon" er en øm og skånselløs skildring av et liv i oppløsning.

Men det er også en Oslo-roman, der Bjølsen, Veitvet, Storgata, bussene ... Per Pettersons nye roman, «Menn i min situasjon», er strålende, mørk lesning. Et minimum av varme og humor klarer like fullt å klore seg fast. Med 'Menn i min situasjon' viser Per Petterson hvilken unik forteller han er.

Petterson blir gjerne omtalt som en maskulin forfatter. Han gjør ingenting for å endre på inntrykket i årets roman. Menn i min situasjon_Per Petterson.indd 9 04.09.2018 12:07 Tåsen-bussen opp fra sentrum og gått av i krysset hvor det i dag er ei rundkjøring og gått videre inn forbi Sagene kirke mot Bjølsen ... Vigdis, eldstedattera, ser hva slags mann han egentlig er, tror Arvid, og dermed må hun ta avstand fra ham.

RELATERTE BØKER