Aksjer, kunst, kunstnere

Aksjer, kunst, kunstnere - Rolf Stenersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Stenersen
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Aksjer, kunst, kunstnere.pdf
ISBN
5666735770483

BESKRIVELSE

Boken inneholder skisser og riss av malere og forfattere, blant annet Ludvig Karsen, Henrik Sørensen, Rolf Nesch, Kai Fjeld og Sigurd Hoel.

Tanken bak Inzpero er enkel - der er utrolig mange dyktige uoppdagede kunstnere der ute og samtidig er det veldig mange som ønsker noe fint og unikt på veggen uten at det blir for dyrt. Kunst, kulturytring hvor utførelsen gjerne krever spesiell kunnskap og ønske om å bruke denne og individuelt tilpasse den til en situasjon og hensikt. Kunst i vid betydning står for spesiell ferdighet og dyktighet på vidt forskjellige felter.

Klikk her for å lese mer om Formuesforvaltnings arbeid med kunst. Aksjer og aksjehandel gir en grunnleggende og praktisk innføring i kjøp og salg av aksjer og ETP-er på Oslo Børs. Fra hvordan du oppretter en aksjekonto, til hvordan du finner vinneraksjer - denne boken gjennomgår alle de elementene som er nødvendige for å lykkes på børsen. Du trenger lenger perspektiv enn om du handler aksjer eller verdipapirer.

RELATERTE BØKER