Den fleksible vegetarianer

Den fleksible vegetarianer - Jo Pratt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Pratt
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Den fleksible vegetarianer.pdf
ISBN
4859017185460

BESKRIVELSE

«Den fleksible vegetarianer» er full av velbalanserte og smakfulle oppskrifter. De kan serveres som vegetariske retter, eller du kan lage en enkel vri med litt kjøtt, kylling eller fisk. En perfekt kokebok for deg som vil spise mindre kjøtt, spare penger, leve sunnere, være mer miljøvennlig - eller venter middagsgjester med ulike ønsker.

Les mer hos Apotek 1. Den plantebaserte omega-3-fettsyren alfa-linolensyre (ALA) kan i noen grad omdannes til de lange, flerumettede omega-3-fettsyrene i kroppen. Kilder til alfa-linolensyre i vegetarkost er linfrø og linfrøolje, valnøtter og valnøttolje, rapsolje og soya og soyaolje, og disse matvarene bør inngå i vegetarkost. Kjøp Kylling rett på Kelkoo.

Den fleksible vegetarianer on issuu . Published on Mar 13, 2018. «Den fleksible vegetarianer» er full av velbalanserte og smakfulle oppskrifter.

RELATERTE BØKER