Jordens ansikt

Jordens ansikt - Markus Lindholm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Markus Lindholm
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Jordens ansikt.pdf
ISBN
3448555899797

BESKRIVELSE

Forfatteren forsøker å få frem naturens forskjellige kvalitative egenskaper ved å henlede oppmerksomheten på noe som ikke kan sies i ord, men som hver enkelt gjennom naturiakttagelsene selv kan erfare. Denne innfallsvinkelen til naturforståelse kalles goetheanisme, hvis vitenskapsteoretiske grunnlag ble utviklet av Rudolf Steiner. Gjennom et dynamisk, økologisk tenkesett tar Lindholm oss med på en naturfilosofisk reise. Har litteraturliste.

Ved siden av sitt faglige arbeid i ferskvannsøkologi har han særlig vært opptatt av filosofi, evolusjonsbiologi og menneskesyn i sine populærvitenskapelige arbeider. Jordens rotasjonstid, middelsoltiden, er rotasjonstiden i forhold til et fast punkt på stjernehimmelen (siderisk døgn).Tidevannsfriksjonen øker denne med 0,0016 sekund per århundre. Ut fra studium av Månens bevegelse og ved hjelp av meget nøyaktige kvartsur og atomur er det mulig å påvise uregelmessigheter i Jordens rotasjon.

Se flere bøker fra Markus Lindholm. Jordens ansikt. Markus Lindholm.

RELATERTE BØKER