Monark

Monark - C.J. Sansom | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.J. Sansom
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Monark.pdf
ISBN
5138033080426

BESKRIVELSE

Sommeren 1541 blir et komplott mot den britiske trone avslørt, og Henrik 8. legger ut på en spektakulær ferd fra London til York. Shardlake og hans assistent, Jack Barak, er allerede på plass i York. Mens de venter på Kongens ankomst, blir en lokal glassmester myrdet, og saken blir raskt delikat da den synes å ha forbindelser til kongefamilien selv. I tillegg kommer Shardlake uforvarende over sensitiv informasjon som sår tvil om legitimiteten av den kongelige blodslinje - en hemmelighet så farlig at den kan bringe enhver som kommer i befatning med den, til Tower og i døden, inklusive Shardlake ... Monark er tredje bok i serien om Shardlake. De to første er Oppløsning og Mørk ild. Fjerde bok i serien, Åpenbaring, er tilgjengelig i bokhandelen våren 2011

Ordet monark (latin: monarcha) kommer fra det greske μόναρχος (fra μόνος, «én/enkeltstående,» og ἀρχός, «leder, hersker, sjef») som refererte til en enkelt, i det minste nominell absolutt hersker.Med tiden har ordet blitt forbigått i denne mening av andre, slik som autokrat eller diktator.I moderne bruk viser ordet monark oftest til et tradisjonelt system ... Cyklar - På Monark har vi levererat damcyklar, herrcyklar, barncyklar, ja cyklar till hela familjen i flera decennier. Hitta din nya cykel här! Real Estate.

NYHETER! Akupunktur / HEGU. Akupunkturnåler.

RELATERTE BØKER