Nederlandsk lommeordbok

Nederlandsk lommeordbok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Nederlandsk lommeordbok.pdf
ISBN
2324157501954

BESKRIVELSE

Nederlandsk lommeordbok inneholder ca. 30 000 oppslagsord fra moderne nederlandsk og norsk dagligtale. Den har en tematisk midtseksjon med opplysninger om Nederland, en nederlandsk minigrammatikk og en miniparlør til reisebruk. Nederlandsk lommeordbok er en bearbeidet utgave av Prisma Miniwoordenboek Noors-Nederlands Nederlands-Noors, utgitt av Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum i Nederland.

Den har en tematisk midtseksjon med opplysninger om Nederland, en nederlandsk minigrammatikk og en miniparlør til reisebruk. Arabisk lommeordbok inneholder ca. 34 000 oppslagsord fra dagligtale og fagspråk.

Din pris: 219,- Tilbud 229,-Medisinsk lommeordbok (Pocket)-Din pris: 229,- Fant du ikke boken? Søk i søkefeltet øverst på siden, eller prøv i våre populære kategorier nedenfor: Søkeresultater for Polsk lommeordbok - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel. Handlekurven er tom! Søkeresultater for Lommeordbøker fra Kunnskapsforlaget - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

RELATERTE BØKER