Årsregnskapet; oppgavesamling med løsningsforslag

Årsregnskapet; oppgavesamling med løsningsforslag - Roy Kristensen, Janicke L. Rasmussen, Tonny Stenheim, Tom Engelsborg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Kristensen, Janicke L. Rasmussen, Tonny Stenheim, Tom Engelsborg
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Årsregnskapet; oppgavesamling med løsningsforslag.pdf
ISBN
4335890671285

BESKRIVELSE

Oppgavesamlingen med løsningsforslag tar opp de vanligste regnskapsmessige problemstillinger og dekker de fleste behov for oppgaver i årsregnskap og regnskapsanalyse på høyskolenivå. Når du skal lære deg regnskap, er oppgavetrening en viktig del av læringsprosessen. Du blir best til å løse regnskapsproblemer på egen hånd når du kombinerer undervisning og studier av økonomisk litteratur med regelmessig oppgavetrening. Årsregnskapet. Oppgavesamling med løsningsforslag tar opp de vanligste regnskapsmessige problemstillingene og dekker de fleste behovene for oppgaver i årsregnskap og regnskapsanalyse på høyskolenivå. Oppgavesamlingen er tilpasset fagboken Årsregnskapet i teori og praksis, men kan godt brukes sammen med de fleste andre lærebøker om årsregnskapet. Boken er ment til bruk på bachelornivå, men kan også benyttes til repetisjon ved høyere studier. De siste årenes endringer i norsk regnskapslovgivning er innlemmet. Internasjonale regnskapsregler (IFRS/IAS) er ikke behandlet under hvert emne i denne utgaven, men det er laget et eget kapittel som omhandler deler av disse reglene. Løsningsforslagene er instruktive og inneholder i tillegg til tallsvarene blant annet kommentarer til regnskapslovgivningen. Enkelte løsninger er imidlertid utelatt. De er markert med en stjerne * og er tilgjengelige for forelesere på bokens nettside: gyldendal.no/aitop.

Når en skal lære seg regnskap, er oppgavetrening en viktig del av læringsprosessen. Oppgavesamling i skatterett. Revisoreksamen er en samling av oppgaver beregnet på økonomi- og regnskaps-/revisjonsstudenter.

Rasmussen, Tom Engelsborg, Tonny Stenheim Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205472105 Utgitt 2014, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Årsregnskapet : oppgavesamling med løsningsforslag Oppgavesamling med løsningsforslag tar opp de vanligste regnskapsmessige problemstillingene og dekker de fleste behovene for oppgaver i årsregnskap og regnskapsanalyse på høyskolenivå.

RELATERTE BØKER