Førstehjelp på tur

Førstehjelp på tur - Lena Fauske, Øyvind S. Bruland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lena Fauske, Øyvind S. Bruland
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Førstehjelp på tur.pdf
ISBN
3802708592519

BESKRIVELSE

Dette er den optimale håndboke for alle som reiser og lever livet utendørs. Her får du profesjonelle tips og råd fra leger og kyndige om alle former for reise og forskjellige eventyr! "Førstehjelp på tur" dekker over reiser i utmarka og i friluft, til havs, på snø, i høyden og på ekspedisjon. Her finner du nyttig informasjon om alle slags alminnelige sykdommer og skader, brudd og ulike former for redning. I den nye utgaven finner du helt nye illustrasjoner. Bakerst i boka finner du et stort register over alle temaer, skjemaer, en parlør, tabeller for konversjon og lignende. Boken er designet for rask og effektiv bruk når situasjonen krever det. "Førstehjelp på tur" brukes av en rekke skoler som pensum, og bør være med deg i bagasjen på backpacking i Asia såvel som en helgetur i Nordmarka.

Norges første medisinske håndbok henvender seg til alle som skal på tur, ekspedisjoner eller reiser til fjerne himmelstrøk. AVLYST p.g.a. korona Temakveld: Førstehjelp på tur.

Disse 5 tingene bør du ta med på turen. Førstehjelp til hund på tur . By Eventyrjentene on mai 15, 2017.

RELATERTE BØKER