Mellom døden og livet

Mellom døden og livet - Dolores Cannon | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dolores Cannon
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Mellom døden og livet.pdf
ISBN
6701813874220

BESKRIVELSE

Informasjon om døden og hva som kan vente oss etterpå, basert på forfatterens mer enn førti års arbeid med regresjonsterapi. Hun erfarte at hundrevis av klienter hadde svært like minner fra dødsøyeblikket, åndeverdenen og gjenfødelse. Tyder det på at dyp visdom ligger skjult i vår kollektive underbevissthet? Les hva flere av klientene hennes selv sa under regresjon, og la deg fascinere, forundre og berike av beretninger om den reisen vi alle er på. Dolores Cannon (1931-2014) forfattet nærmere tjue bøker om temaer som vil interessere alle som deler hennes interesse for hypnose, regresjon og metafysikk.

En forskningsstudie , som er utført av forskere i Storbritannia og USA, åpner for at det faktisk er et liv ... Frelse er i kristen forstand Guds redning av menneskene, fra synd og død til et evig liv, en tilværelse i en ny dimensjon.Flere kristne samfunn anser frelsen for å være et forvandlingsverk, dvs. at frelse er en rekke endringer, som i løpet av livet, fører en fra syndig til guddommelig menneske. Syn på liv Følger de 10 bud og kommer til paradis om en har fulgt budene Livet tar aldri slutt pga.

Det har vært mye denne høsten. En egentlig intetsigende setning; «det har vært mye».

RELATERTE BØKER