Mjuk; barnestrikk 0-12 år

Mjuk; barnestrikk 0-12 år - Cathrine Emilie Valgermo Forren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Emilie Valgermo Forren
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Mjuk; barnestrikk 0-12 år.pdf
ISBN
2406260772919

BESKRIVELSE

MJUK inneholder alt du trenger til barnas strikkegarderobe. Her er det massevis av inspirasjon å finne med hele 42 oppskrifter til barn i alderen 0-12 år. Oppskriftene er lette å forstå, inneholder ingen vanskelige forkortelser og gir klær som kan vokse med barnet og har god passform. Alle garnkvaliteter, garntyper og tykkelser er håndplukket for å passe hvert enkelt plagg og dets funksjonalitet. Oppskriftene er laget slik at det meste passer sammen og kan kombineres om hverandre. Gi gjerne garderoben et eget utrykk ved å velge farger du liker og ekstra fine knapper. Ved å eksperimentere med oppskriftene og gi dem ditt personlige særpreg kan du skape en garderobe til barnet som blir velbrukt og elsket.

Hun er ... Da ønsker vi alle GOD HELG, og minner om at det er åpent her fra 10 til 15 på lørdag Flott og grundig omtale av Kari Elisabeth Breirems brannfakkel "Fremme rett og hindre urett" i Vårt Land! Anmelder Freddy Fjellheim skriver: "... Søkeresultater for Barnestrikk - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel. Handlekurven er tom! Kjøp «Mjuk - barnestrikk 0-12 år» av Cathrine Emilie Valgermo Forren til en god pris på ark.no.

| Adlibris Mjuk; barnestrikk 0-12 år av Cathrine Emilie Valgermo Forren innbundet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788274889040. MJUK inneholder alt du trenger til barnas strikkegarderobe.

RELATERTE BØKER