Organisasjon og lederskap i idretten

Organisasjon og lederskap i idretten - Dag Vidar Hanstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Vidar Hanstad
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Organisasjon og lederskap i idretten.pdf
ISBN
9186394934094

BESKRIVELSE

Hvorfor har vi idrettsforbund, særforbund, idrettskretser og idrettslag? Hva ligger i begrepet «den norske idrettsmodellen»? Hvordan er norsk idrett knyttet til internasjonale organisasjoner, hva kjennetegner idrettens styresett - og hva innebærer det egentlig å drive god ledelse? Organisasjon og lederskap i idretten går i dybden på disse og mange andre spørsmål. Målet er å vise grunnmekanismene i norsk og internasjonal idrett. Leseren inviteres også inn i idrettens møteplasser og blir kjent med sentrale aktører. Koblingen mellom teori og praksis vil bidra til refleksjon og gode drøftinger. Boka passer for studenter, tillitsvalgte og ansatte i idretten, men også for forskere som er ute etter oppdatert kunnskap på dette omfattende feltet.Dag Vidar Hanstad (f. 1962) er professor i sport management ved Norges idrettshøgskole og gjesteprofessor ved Høgskolen i Innlandet. Han tok doktorgrad i temaet antidopingpolitikk og har i tillegg forsket på temaer som organisering av toppidrett, frivillighet og arrangementer. Hanstad har vært forfatter eller redaktør for 13 bøker, blant annet Arrangementsledelse (2014) og Kunnskap i bevegelse. Norges idrettshøgskole 50 år (2018). Hanstad var tidligere sportssjef og kommentator i flere aviser, bl.a. Aftenposten. Bak seg har han dessuten 150 landskamper i håndball og erfaring som trener på elitenivå.

Kurset er for deg som ønsker innsikt i ulike forhold knyttet til lederskap i idretten, Én av grunnene til at det er så vanskelig å treffe presist med redningspakker til idretten, er at systemet er intrikat, sammensatt og sjelden en del av den offentlige samtalen. Strategi Ungdom og idrett ... lederskap og bli hørt, kan vi ivareta de unges engasjement.

Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon. Har du Internet Explorer 11 må du gå over til Edge eller en annen nettleser, der IE11 har sluttet å ... I og med at NIF er en organisasjon tuftet på overføringer fra det offentlige, frivillig innsats og dugnadsånd, manifestert i «den norske idrettsmodellen» der «idrett for alle» og fellesskapsdannende verdier står sentralt (Rafoss & Tangen, 2017), kan det derfor sies at kritikken i høy grad er et resultat av en dissonans mellom allmennhetens forventninger og organisasjonens lederskap ... Norges Idrettshøgskole tilbyr fotballtrenere og andre et gratis modulbasert kurs.

RELATERTE BØKER