Retorikk i vår tid

Retorikk i vår tid - Jens E. Kjeldsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens E. Kjeldsen
DIMENSJON
5,34 MB
FILNAVN
Retorikk i vår tid.pdf
ISBN
9920478504522

BESKRIVELSE

Retorikk i vår tid er en innføring i moderne retorisk reori. Ved hjelp av eksempler fra norsk offentlighet og populærkultur presenterer forfatteren sentrale retoriske perspektiver på kommunikasjon og språklige virkemidler. Boken tar utgangspunkt i den retoriske tradisjonen, men har sitt hovedfokus på retorikken i vår tid, i moderne retoriske situasjoner og i mediesamfunnet. For første gang på norsk foreligger nå en redegjørelse for visuell retorikk, for teorien om den retoriske situasjonen, for forskning på troverdighet og ethos samt en aktualisering av retorikkens lære om argumentasjon. Boken gir en grundig behandling av sentrale retoriske emner for studenter i retorikk, medie- og kommunikasjonsfag, litteraturvitenskap og språkfag og et nyttig verktøy for alle som studerer eller arbeider med ledelse, markedsføring og reklame. Jens E. Kjeldsen er postdoktor ved Institutt for Informasjons- og medievitenskap, Universitetet i Bergen.

2006 (2. utg.) Forlag Spartacus ISBN-13 9788243003958 Kjøp Retorikk i vår tid fra Bokklubber Med utgangspunkt i den retoriske tradisjonen, gir forfatteren en innføring i moderne retorisk teori.

En innføring i moderne retorisk teori. Oslo: Spartacus forlag.

RELATERTE BØKER