Jerngrep; Sagaen om Eyvind Bolt del 1

Jerngrep; 	Sagaen om Eyvind Bolt del 1 - Willy Ustad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Willy Ustad
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Jerngrep; Sagaen om Eyvind Bolt del 1.pdf
ISBN
6946566903384

BESKRIVELSE

Som eneste arving til en storgård har Eyvind Bolt en lysende fremtid. Men da han nekter å bøye seg for Kirkens krav, ønsker den mektige biskop Armand ham død.Eyvind flykter til fjells. Mens han er på tjuvjakt, treffer han en kvinne som er like god med buen som ham selv. Eyvind kan ikke ta blikket fra henne. Han får ikke vite hvem hun er eller hva hun heter, og da hun går sin vei, tror Eyvind at han aldri vil se henne igjen. Biskopens menn er etter ham, og samtidig er en enda farligere fiende på vei. Året er 1349, og en grusom pest sprer seg raskt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Bokhandel med fokus på bøker, film, musikk innen emner som mystikk, esoterisk litteratur, metafysikk, astrologi, alternativ medisin Kjøp Jerngrep fra Tanum Som eneste arving til en storgård har Eyvind Bolt en lysende fremtid. Men da han nekter å bøye seg for Kirkens krav, ønsker den mektige biskop Armand ham død.

Som eneste arving til en storgård har Eyvind Bolt en lysende fremtid. Men da han nekter å bøye seg for ...

RELATERTE BØKER