Dronningens hemmelighet; Sagaen om Eyvind Bolt del 5

Dronningens hemmelighet; Sagaen om Eyvind Bolt del 5 - Willy Ustad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Willy Ustad
DIMENSJON
10,91 MB
FILNAVN
Dronningens hemmelighet; Sagaen om Eyvind Bolt del 5.pdf
ISBN
5974749321009

BESKRIVELSE

Eyvind kjenner ikke Gunnhild igjen når hun kommer til Verran og redder bygda fra bråk og konflikt. Selvsikkert tar hun ledelsen og styrker sin makt.Eyvind vet ikke om han kan stole på henne, men etter en brann i bygda, lar han seg likevel lokke med.Hun fører ham vekk fra de andre, og med ett står Eyvind ansikt til ansikt med den skruppelløse leiemorderen Skarphedin.

I 2014 beveget Willy Ustad seg tilbake til 1300-tallet. I spenningsserien Sagaen om Eyvind Bolt ga han liv til en av norgeshistoriens mest dramatiske hendelser. Dronningens hemmelighet; Sagaen om Eyvind Bolt del 5 Willy Ustad 49,- Veil.

Wish Utdrag. Skjebnestrid Willy Ustad 101,- Hele Sagaen om Eyvind Bolt er nå lest inn som lydbøker.

RELATERTE BØKER