En helvetes jobb

En helvetes jobb - Pierre Lemaitre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pierre Lemaitre
DIMENSJON
3,15 MB
FILNAVN
En helvetes jobb.pdf
ISBN
6573399327915

BESKRIVELSE

Hvor langt er du villig til å gå for å få jobb igjen?Den 57-årige mellomlederen Alain Delambre er helt på knærne etter fire år uten arbeid. Så når en arbeidsgiver sier seg interessert i CV'en hans, er han villig til å strekke seg langt. Han låner penger i skjul for kone og datter og sier seg villig til å være med på et rollespill, som har form av en gisseltaking.Alain Delambre gir alt i denne kampen for å gjenvinne stoltheten. Og hadde han visst hva det hele egentlig går ut på, kunne rollespillet utviklet seg til noe langt farligere.Pierre Lemaitre er uten tvil en av Frankrikes største forfattere innen krim og spenning.«Den prisbelønte forfatteren av Verhoeven-trilogien regnes blant Frankrikes beste krimforfattere.» Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5)

Så når en arbeidsgiver sier seg interessert i CV'en hans, er han villig til å strekke seg langt. Han låner penger i skjul for kone og datter og sier seg villig til å være med på e - Det er en helvetes jobb som gjenstår, skyter Kveen inn.

Jan-Erik Smilden, Dagbladet Terningkast 5. Unik innsiderapport om Elizabeth Hoff og hjelpearbeidet i Syria.

RELATERTE BØKER