Løvehjerte

Løvehjerte - Thorvald Steen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorvald Steen
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Løvehjerte.pdf
ISBN
9805473794715

BESKRIVELSE

Den 6. april 1199 dør Richard I av England. For ettertiden skal han bli kjent som Richard Løvehjerte. Femten år gammel leder han en hær mot sin far. Fjorten år senere er han pavens opplagte valg til å lede det tredje korstoget og erobre Jerusalem. Hans hovedfiende er muslimenes leder Saladin. Men er det sant at han er Guds utvalgte, slik moren sier? Og er virkelig Saladin Djevelen selv? Løvehjerte er en fortettet roman om en mann som lever i skyggen av sin egen myte, en fanatisk hærfører som skal erobre verdens største helligdom og en konge som brått blir sårbar. Romanen bygger på omfattende undersøkelser og tegner et overbevisende litterært portrett av et menneske som har opptatt historikere, diktere, romanforfattere og lesere i århundrer.

Han er mest kjent som «Rikard Løvehjerte», eller på fransk som «Cœur de Lion ... Rikard 1 Løvehjerte var konge av England i 1189-1199. Han tilhørte huset Anjou eller Plantagenet og var tredje sønn av Henrik 2 og Eleonore av Aquitania.I løpet av sine ti år som konge tilbrakte Rikard bare seks måneder i England og bodde for det meste i hertugdømmet Aquitania.

Svensk familiefilm fra 1977 basert på Astrid Lindgrens roman. Brødrene Karl og Jonathan Løve blir gjenforente etter sine korte liv på jorden i landet Nangijala. Løvehjerte er en fortettet roman om en mann som lever i skyggen av sin egen myte, en fanatisk hærfører som skal erobre verdens største helligdom og en konge som brått blir sårbar.

RELATERTE BØKER