Bryllupsnatten

Bryllupsnatten - Sophie Kinsella | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Kinsella
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Bryllupsnatten.pdf
ISBN
2917488358315

BESKRIVELSE

Ny heseblesende roman fra forfatteren bak shopoholiker-bøkene.Lottie er lut lei umodne kjærester som ikke vil gifte seg. Så da ungdomsflørten Ben plutselig dukker opp og minner henne på pakten de inngikk som tenåringer - om å gifte seg hvis begge var single etter 30 - griper hun sjansen. Og hva skal man med langvarige forberedelser når en deilig bryllupsreise venter?Men ikke alle er like begeistret, og både familie og kolleger gjør sitt beste for å torpedere planene. Sammen klekker Lotties søster Fliss og Bens kollega Lorcan ut en mengde kreative og utspekulerte metoder for å ødelegge for de to turtelduene.Får Lottie og Ben sin uforglemmelige bryllupsnatt, eller greier Fliss og Lorcan å stoppe dem?Bryllupsnatten er Sophie Kinsella på sitt beste: Drivende underholdende, gapskrattende morsom og full av uventede krokveier.

Vitsene er ikke å anbefale for de som har kalde føtter angående bryllup og ekteskap. Vitsene kan derimot passe som humoristiske innslag som vitser til bryllup.

Svart blonde-BH med matchende truse eller en klassisk rød bøyle-BH med sexy, lett transparent material og matchende truse er bare noe av det du kan kjøpe online hos KLINGEL. Stordalen fikset bryllupsnatten til Karpe-Magdi (VG Nett) I helgen fikk endelig rapstjerne Magdi (27) fra Karpe Diem sin Oda (22), det måtte han fikse selv. Kastet ut på bryllupsnatten. Brudeparet fikk bryllupsnatt på suite i ekstragave fra gjestene sine.

RELATERTE BØKER