Et spørsmål om beskyttelse

Et spørsmål om beskyttelse - Olav W. Rokseth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav W. Rokseth
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Et spørsmål om beskyttelse.pdf
ISBN
8470960074915

BESKRIVELSE

En imam blir en sen sommerkveld skutt i Tøyengata i Oslo. Attentatmannen har etterlatt seg noen linjer fra et arabisk dikt som innvarsler en endetid og "den tolvte imam". PST kontakter religionshistorikeren Davood Ariani, som nå har tatt navnet David Anderson. Han mener attentatmannen har flere drap foran seg. Og David får rett. Et par dager senere blir en annen imam drept. Offeret er Davids nære venn og samtalepartner Milan. Også her finner man linjer fra det samme diktet på åstedet. Og attentatmannen har ennå ikke fullført sitt prosjekt. Davids familie ble drept under uroligheter i Libanon. Motvillig reiser han tilbake, på oppdrag fra PST ... og for å konfrontere fortiden.

Attentatmannen har etterlatt seg noen linjer fra et arabisk dikt som innvarsler en endetid og den tolvte imam. PST kontakter religionshistorikeren Davood Ariani, som nå har tatt navnet David Anderson.

Fra representanten Audun Lysbakken (SV) til utenriksministeren: Vil utenriksministeren kontakte colombianske myndigheter for å be de gi ekstra beskyttelse for ledere for opposisjonspartiet Union Patriotica, som før helgen mottok svært konkrete og alvorlige dødstrusler? Et spørsmål om beskyttelse er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Olav W.

RELATERTE BØKER