Pirater

Pirater En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Pirater.pdf
ISBN
7339596624684

BESKRIVELSE

Sjørøvere har herjet på alle hav til alle tider, og opp gjennom årene har flere av Andebys innbyggere hatt med disse fæle folkene å gjøre, enten via gamle aner eller ved å bli utsatt for nyere utgaver av disse havgående kjeltringene. Bli med Donald, Skrue og guttene på skattejakt i fjerne strøk og la deg rive med av Mikke og Langbeins gåtefulle kriminalsaker. Her møter du sjørøverkapteiner av alle slag, både griske og gjerrige, hissige og urimelige, slu og utspekulerte. Ja, en av dem var til og med berømt for sin klønethet! Så det er bare å lette anker, heise seil og bli med ut på eventyr i blåmyra! 512 ramsalte sider!

Populærkulturen dyrker jo en hel bestetning med mannlige sjørøvere og deres spektakulære bedrifter. Philips Pirater, Sandefjord, Norway. 298 likes.

I dette heftet følger vi sjørøvernes herjinger i over 3000 år fra Middelhavet og våre nordiske farvann til Karibien og … Etter å ha lest Celia Rees Pirater!, faller hennes bok heldig ut når jeg kontrasterer boken mot filmens stereotype blanding av eventyr, historisk og geografisk koloritt, heltemot og kulturelle stereotypier. Populærkulturen dyrker jo en hel bestetning med mannlige sjørøvere og deres spektakulære bedrifter. Philips Pirater, Sandefjord, Norway.

RELATERTE BØKER