Så lenge det er stjerner på himmelen

Så lenge det er stjerner på himmelen - Kristin Harmel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Harmel
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
Så lenge det er stjerner på himmelen.pdf
ISBN
2829139983185

BESKRIVELSE

Magasinet Marie Claire kåret Så lenge det er stjerner på himmelen til en av de beste sommerbøkene i 2012!I en alder av trettiseks år er Hope McKenna-Smith ikke ukjent med dårlige nyheter. Moren er død av kreft, mannen forlot henne for en tjuetoåring, og bankkontoen er nesten tom. Drømmen om å bli advokat er for lengst lagt død, og hun driver et familiebakeri på konkursens rand i Cape Cod samtidig som hun oppdrar et urolig barn på terskelen til tenårene. Nå er også Hopes elskede, franskfødte bestemor, Mamie, som har forbløffet Cape Cod med sine fantastiske kaker i mer enn femti år, i ferd med å forsvinne inn i Alzheimerståken. Men i et sjeldent øyeblikk av klarhet innser Mamie at med mindre hun forteller Hope om sin fortid, så vil hemmelighetene hun har båret i så mange år være tapt for alltid. Dermed avslører hun noen få, mystiske fliker av en tragisk historie i Paris, og sender Hope avgårde til Frankrike i håp om å avdekke en sytti år gammel gåte.Hopes følelsesmessige oppdagelsesferd fører henne gjennom bakeriene i Paris og tre religiøse tradisjoner, alle ledet av Mamies eventyrfortellinger og hjemstedets sødmefylte smaker. Etter hvert som Hope setter sammen puslespillbrikkene i sin egen familiehistorie, oppdager hun grufulle Holocaust-fortellinger kombinert med mektige vitnesbyrd om familiens vilje til å overleve i en verden som har gått fra forstanden. Og for å gjenforene to elskere som er blitt revet fra hverandre av terroren, er det eneste hun trenger en anelse mot og troen på at Gud eksisterer overalt, selv i en kake.«Denne boken har fulgt meg over alt hvor jeg har vært de siste dagene. Allerede fra første side kjente jeg på meg at det var noe spesielt med historien (...) Boken er både rystende, rørende og hjertevarm (...) Boken er krydret med små kakeoppskrifter, og man kan nesten kjenne smaken av de delikate bakverkene etter hvert som man leser. En av årets beste leseopplevelser!» Anettes bokboble"En bok av typen som setter et spor Ufattelig bevegende øyeblikk står i vakker relieff til den mørkere underhistorien. Slutten vil garantert gi deg tårer i øynene." Romantic Times«Kristin Harmel skriver med så stor innsikt og innlevelse at personene hennes blir værende hos deg lenge etter at du er ferdig med boken.» Emily Giffin, bestselgende forfatter«Ha lommetørkleet klart. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg gråt i løpet av denne boken."Woman's DayMagasinet Marie Claire kåret Så lenge det er stjerner på himmelen til en av de beste sommerbøkene i 2012!

Moren er død av kreft, mannen forlot henne for en tjuetoåring, og bankkontoen er nesten tom. Drømmen om å bli… Så lenge det er stjerner på himmelen er en bok jeg lenge har hatt lyst å lese, særlig siden den har fått så mange gode omtaler.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Magasinet Marie Claire kåret Så lenge det er stjerner på himmelen til en av de beste sommerbøkene i 2012! I en alder av trettiseks år er Hope McKenna-Smith ikke ukjent med dårlige nyheter. Moren er død av kreft, mannen forlot henne for en tjuetoåring, og bankkontoen er nesten tom. En stjerne er et himmellegeme som vanligvis består av meget varm gass og som stråler ut selvprodusert energi, hovedsakelig som lys.

RELATERTE BØKER