Språkfag 4; grammatikkundervisning

Språkfag 4; grammatikkundervisning Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Språkfag 4; grammatikkundervisning.pdf
ISBN
4648666703865

BESKRIVELSE

Idéhefter for lærere er en serie fagdidaktiske hefter utviklet ved Program for lærerutdanning og Skolelaboratoriet ved NTNU i Trondheim. Her presenteres eksempler på undervisningsopplegg og nyttige pedagogiske forslag og råd innen de ulike fagene. Heftene setter fokus på de forskjellige hovedområdene i Kunnskapsløftet, og vil være gode verktøy til bruk i undervisningen i ungdomsskolen og videregående skole. Innholdet er også relevant for lærerstudenter og lærerutdannere. Heftene for språkfag (blå serie) omhandler norsk, engelsk og andre fremmedspråk. Mange av ideene som er nyttige i norskfaget er også nyttige i andre språkfag, og omvendt. Dette kan også bidra til tverrfaglig arbeid mellom fagene. Alle tekstene har som mål å utvikle elevenes språk og ordforråd skriftlig og muntlig, gjennom å lese, skrive og arbeide med språket.

Olavs plass 0130 OSLO. Kundeservice: Telefon: 22 03 42 01 E-post: [email protected] .

Underveisvurdering og læring i fremmedspråk. Vurdering, Språkfag 3, Idéhefte for lærere. Språkfag 1: idéhefter for lærere .

RELATERTE BØKER